web2 news

2009.11.28. 17:10

Mostanában megcsappant a bejegyzéseim száma itt a tiszateam-en. Volt, hogy megkaptam, hogy minden szart kirakok ide :)

Akinek ezek hiányoznának, azok figyelmébe ajánlanám a frissiben elindított Toga féle tumblr blogot. Elérhetőség: toga.tumblr.com

Aki pedig nem tudja, hogy ezt eszik, vagy isszák: a tumblr gyakorlatilag egy mikroblog, 2 kattintással megoszthatsz bármit (képet, linket, zenét, videot, szöveget). Úgyhogy most már ott off-olok. Nincs szükség szanaszét küldözgetett linkekre, hülye kör emailekre, tiszateamre nem illő postokra, a tumblr-en ki lehet nyomni mindent, és rendszerezve van tartalom szerint. Akit érdekel, benéz, látja hogy épp miket találok kicsit viccesnek, érdekesnek de hosszabb postot nem írnék róla itt. Lehet a blogot követni, feed-be felvenni, sőt unatkozóknak saját tumblr-t indítani. Vajon lesz olyan? :)

Kirakom a linket a jobb oldali link ablakba, hogy éjjel-nappal kattinccccsátok.

Emelett persze gőzerővel robog a Reklamfail, csekkolni még mindig itt tudjátok: reklamfail.blog.hu

uff.beszéltem.

Szerző: toga

Szólj hozzá!

Címkék: blog tógaír

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása