disznóból töményet!

2009.07.23. 17:38

Én azt hittem, hogy már sok mindent láttam, de megint rá kell csodálkozzak, mennyi mindent tartogat még a világ. Anno gyakran poénkodtunk mindenféle abszurd ízesítésű dologgal, a fokhagymásorbittól kezdve a lajcsi féle zsírszalonna light-ig (igaz, Tsb?), de sosem gondoltam, hogy ezek közül valami valaha is kézzel fogható lesz. Egészen máig! Most kapaszkodj meg: BAKON művésznéven kapható a szalonnás vodka.

Igazából az első megrökönyödés, majd felröhögés után egy gondolatom van már csak: Ide vele! :)  

Állítólag egyre népszerűbb a világban mindenfelé, kiváncsi vagyok hozzánk mikor jut el, mert hiába keresgélek, itthon még sehol nem kapni. Pedig ennél jobb piát szalonnasütéshez még nem találtak ki.

Ehhez vajon kifejlődött már a fogyasztási szokás? hogy kell tolni? Tisztán, jéggel, teszkónaranccsal, vagy stilszerűen só+hagyma tálalásban?

Mostmár várom, hogy mikor kerül piacra a sültkolbászos, pacalos, sertéspöris, koviubis vodka is, ígérem nem fogok meglepődni. 

Innen igazából már kis lépés volt az, hogy kíváncsiságból ráguglizzak a szalonnás rágógumira is... nem lesz nagy poén, ilyen is van :) Itt a Bacon Gum! Nincs is jobb, mint egy sovány kefír után betolni egy ízesített rágót, és legalább aki körülötted van irigykedve hiheti, hogy ettél egy jó vidéki fengsui reggelit. 

Többet nem poénkodom ilyesmivel! Ha tudtok még hasonló agymenésekről, mutassátok!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása