Sir Lancelot

2009.06.14. 11:17

 

Szóval péntek este, egy nagy projectzáró ünneplés keretében meghitt 4esben beültünk kollégákkal a Sir Lancelot Lovagi Étterembe, a Podmaniczky út 14. sz. alatt. Hét órára volt megbeszélve a találka, én szokás szerint halálpontosan pár perccel hamarabb odaértem. A hely nem túl hivalkodó bejáratát csak akkor vettem észre, mikor hirtelen jobbkéz felől megpillantottam egy nyitott "kapu"-t. Pár lépéssel beljebb egy pár igencsak tehetséges "recepciós" csaj, korhű felszolgáló ruhában. Na mondom, itt már jó helyen járok. Néhány pillanat múlva mintha megmozdult volna vmi beöltözött lovag is a másik sarokban, de hát ugye ő kit érdekel ilyen fogadóbizottság után. Lassan megérkezett a társaság többi tagja is. Nem húzom hosszan: a hely nagyon hangulatos, a kaja finom és sok, az idő pedig úgy elrepült, hogy fél 1 volt mikor kijöttünk. De ami közben zajlott! Kb. fél óránként jött vmi kis műsor. Hol egy tűznyelő jött, máskor egy mókás zsonglőr dobálózott tekegolyókkal, de a kedvenc mégis a hastáncos volt. Hát igen, ő többször is visszajött. Étel címszó alatt Lakomákat próbáltunk ki, gyakorlatilag leves, előétel, főétel+köret és desszert összeválogatva. Nem vészes áron olyan jót ettünk mindannyian, hogy szégyenszemre a desszert mákosgubát 2 kanálnyi legyűrése után kellett visszavinniük gyakorlatilag érintetlenül, de már azt is hascsikarás közepette gyűrtem le. Közben pedig jöttek a sűrű kör mézes körték, ez ha minden igaz a Rézangyal változat, ebből be kell spájzolni itthonra is.

Szóval röviden de velősen, nagyon jó hely akár céges vacsorának, akár kis-nagy társasági kajálásnak. A műsorért szintén plussz pont jár, bár egyik-másik performansz kicsit megmosolyogni való, de legalább dobta az este hangulatát.

 

 

Szerző: soder

1 komment

Címkék: kaja étterem

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toga 2009.06.14. 14:27:04

a hastáncot elvitelre nem lehet kérni?
ja és a rézangyal pálinkák valóban jók! ;)
süti beállítások módosítása