Eric Prydz @ Sing-Sing

2009.05.30. 23:12

Bulibeszámoló rovatunk következik:
 

Eric Prydz @ Sing-Sing, Szeged 2009.05.29. 
 
 
Hohhhóóó! Erre már rég vártam. Prydz jön, ötlet jön, beosztás kiigazít, Tóga menni Szeged.
 
Öcskössel és haverunkkal másfél óra kocsikázás után, fél 11 körül értünk le a Sing-hez, közvetlenül a Csillag börtön szomszédságába. Gondoltuk érjünk le korán, megelőzve a nagy tömeget, sorbanállást... hát ez olyan szinten sikerült, hogy mikor 11körül bementünk, összvissz ha 10 ember mászkált bent :) Legalább volt lehetőség bejárni a helyet, ami eléggé labirintus flash-t okoz annak, aki még nem járt a helyen. Nem gondoltam, hogy vidéken is ennyire eldurvult már a helyzet, hogy éjfél előtt le sem indul senki bulizni. Na úgy fél12 körül kezdett jönni a nép, és 1 órára kellemesen meg is telt. Közben érkeztek még ismerősök Pestről kocsival, vonattal (Mis kedvéért jegyezném meg, igen, fórumos haverok), úgyhogy erős kis társaságunk verbuválódott össze, régi/új ismerősökből egyaránt. 
 
Dandy játszott warm up-ot, azt még nagyrészt végigdumáltuk meg üldögéltünk, aztán fél2körül betámadtuk a parkettet, természetesen a dj pulthoz legközelebb. Érdekes volt látni a csordaeffektust (sicc!), ahogy utánunk egyre bátrabban jött elő a bugi mások lábából is, és telt meg a tánctér. 
 

 
Prydz pontban 2kor kezdett, nem gyengén eltalált intro-val, (videjó), egyből megőrült a tömeg. Az első órában főleg az újabb zenéket pakolta, aztán a második órája a "slágeresebb" zenéivel volt tele. Személyes kedvencemnél a New Order Blue Monday saját remixénél már minden cérnám elszakadt :)
 
Negyed 5ig játszott, volt ott elszállás, jobbnál-jobb remixek, és gyilkos házbontás is :)
Azt sejtettem, hogy tombololás lesz az este, de hogy ennyire, az még nekem is meglepő volt. El sem hagytam a táncteret az egész szett alatt, és a csápolást, ugrálást sem lehetett megállni. /Még egyszer kiemelném: Józanul! :) /
 
Még hallgattuk egy kicsit a román Kool-t, akiről azt sem tudom hogy ki, és valszeg nem is fogok többet tudni, elég unalmas techno-t pakolt, aztán 5körül elindultunk haza... délutánig pedig alvás!
 
pozitívumok: Prydz, Sing, árak, csajok
negatívumok: állandóan leragadtam a padlóhoz a kiöntött piától, fekák
 
Összességében egy getszijó buli volt, kár lett volna kihagyni! Ötös!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása