...avagy akiért a klarinét szól...

Mostanság a körülöttünk lakóknak új lehetőséget szolgáltatunk a téglafalon való morse-kódos kommunikáció gyakorlására kedves thököly17-es szomszédainknak.

vannak még sokkoló képek, katt a tovább gombra!

 

Íme látjátok hová vezet, ha a gyereknek nem hagyjátok kiskorában azt játszani, amit szeretne... és ehelyett mindenféle hülye zeneórákra kényszerítitek őket! Felnőnek, eljön majd az a nap, és higyjétek el el fog, (jelen esetben 25 évesen) amikor elpattan valami az ember agyában, és azt hiszi mindenkinek jó lesz, ha ő újra előszedi a klarinétját. Hát megsúgom: kurvára nem! :)

Ismeri mindenki azokat a rejtvényeket a füles magazinból, hogy meg kell keresni az eltéréseket 2 kép között? Megvan? Na! Mi mostanság ilyet játszunk, csak zenével, és inverzben. Kénytelenek vagyunk meghallgatni az eredeti eljátszandó művet jútúbon, aztán a Mester eljátsza ugynazt kotta alapján... nekünk meg meg kell találni azt 10-15 hangot, amit el tud találni a zenedarabból :) Egy-egy istenesen megcsukló hangnál mi 3an egymást múljuk felül visítvaröhögős házibajnokságunkban.

Az is előfordul, hogy a Mester fellépő ruhában áll neki játszani, ami itt egy darab fecskegatyát és egy pár zoknit jelent. Sajnos, ezt nem tudtuk megörökíteni még, mert mindig annyira röhögünk... de az már korhatáros is lenne.

 

na íme az ígért képek :)

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

L3go 2009.05.20. 16:48:50

Ma is lesz előadás. Majd teszek ki az ajtóra egy ládikát amibe lehet dobni a pénzt.
@Toga: Gyakorlat teszi a mestert avagy nem találhatok el minden hangot elsőre. És a megcsukló hangokról annyit, hogy van egy speciális technika ahogy a szájat tartani kell fújás közben, ez egy fél óra után(amennyiben nem vagy gyakorlott) igen erőssen igénybe veszi az arc izmait. Na amikor már azt érzem hogy elszakad az arcom akkor szokott megcsuklani a hang.
Azt tudom mondani, hogy idővel ez egyre jobb lesz csak kitartás. :D

toga 2009.05.20. 16:56:14

@L3go: jóhogy kitartunk, sőt szúrkolunk!
elsőszámú rajongóid vagyunk ;)

és azok a megcsuklások, amik már a koncert elején is vannak? :D

toga
member.of.klarinét.fan.club

toga 2009.05.20. 16:56:57

ja a mai koncertet sajna kihagyom, éjszakás vagyok :((

L3go 2009.05.20. 17:58:36

@toga: Akkor sietek haza hátha még elérlek

bakag 2009.05.24. 10:31:21

Hühh én is szeretném feleleveníteni a zongora tudásomat, tarthatnánk együtt koncertet nálatok :)

toga 2009.05.24. 15:35:12

@bakag: Asszem még Misi is elő tud rántani valami zenei tudást, aztán már kész is a rettenetes filharmónikusok! :)
süti beállítások módosítása