Az élet 140 felett

2009.05.14. 16:54

nem sebesség... itt most össz km-t jelent... a múlthéten sikerült átlépnie a Parancsnoknak a 140. ezres kilóméterét, szóval már 3.5-szer megkerülte az egyenlítőt... Együtt pedig a 11 ezret jubilláltuk vasárnap, asszem ez október óta azért nem is rossz teljesítmény :) A fáradtolajtorta a gyújtógyertyákkal a tetején még nem jár, majd csak a 15 ezres alkalmával hozzátok.

 

Mostanában már azon filózom, hogy ha nem lenne autóm, nem is tudnám mivel tölteni a szabadidőmet :)

Tegnap olajcserén voltunk: kiderült, hogy a leeresztő csavar még egy menetet (érted, menetet:) ) nem bír el, következő csere alkalmával nagyobbra kell fúrni majd a lukat, és egy nagyobb csavart belevágni... persze ha mostanság nem áll neki csöpögni, mert akkor a project meg kell kapja az ASAP besorolást. Levegőszűrőt meg rosszat rendeltek az autóhoz, a kerek helyre nem lehetett belerakni a négyszögletűt (meglepő mi?), úgyhogy azzal is lesz még egy köröm. 

Ma meg kárügyintézés után mászkáltam. Még péntek délután egy tag rátolatott a parkoló autó jobb hátuljára, mindezt a rendőrök szeme láttára... asszem ez volt a szerencse momentumom aznap, mert különben úgy elmennek a céges rönóval, hogy csak porzik a thököly. Aztán mivel céges volt verda, a papírozáshoz ragaszkodott a főnöke... úgyhogy meg lesz csináltatva... mondjuk ezzel csak én jártam jobban. Éljenek az olyan karosszériások akik a kárügyintézést is lebonyolítják! Nem kell semmit biztosítózgatnom, levelezgetnem, meghatalmazom őket, és mindent elintéznek, nekem még fizetnem sem kell. Említettem már, hogy kedvelem a 21.századot?

Pár hete egy futómű/fék átvizsgálással azt a jóhírt is közölték, hogy az első futóműben sem ártana már kicserélni egy-két dolgot, csupán apróságokat úgy cirka 50ropi értékben... ez őszig biztosan napolva van, azt már látom :) De legalább a fékek harapnak!

Ja és még mindig nincs levegőszűrő előtét műanyagbaszás, meg kartelgáz leömló cső, vagy időm nincs rá, vagy ha lenne akkor lusta vagyok a bontókat járni utána... aláírás: Pató Pál

ui: Gyakrabban kéne mosnom a gépjárművet, mert szómiszó tisztán sokkal tetszetősebb és szerencsére a zene az továbbra is szépen szóóóól ;)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsb 2009.05.16. 23:37:44

Te, már ráköltöttél arra az autóra legalább feleannyit, mint a saját értéke, nem? :)
De szép óótóó!

soder · http://nincsilyen2.hu 2009.05.19. 16:25:36

No lassan érik nekem is az 1. poszt az újoncról.

toga 2009.05.20. 15:47:36

update: mivel csak egyben lehet a lökhárítót fényezni, amin régebbi sérülések is vannak, ezért a biztosító csak a felét fogja állni a költségeknek!

Éljenek a váratlan, nem kalkulált kiadások! :S
süti beállítások módosítása