Sajnálatos baleset történt kedd este a főhadiszálláson. A nagytakarítás alkalmával hirtelen felindulásból a szemétben landolt egy borotva, aminek nem találtuk a gazdáját. egy borotva? jajj dehogyis... "A BOROTVA", L borotvája (mert gép már mégsem olyan jó mint a reklámokban :) )
 
Szegény L előbb teljesen befordult, később kikelt magából, majd ezen érzelemhullámot lovagolta meg egész este... és sajnos egyre csak szőrösidik.
 
Ezen tesztoszteron túltengés okozta érzelmi kitörések senkinek sem tesznek jót, azt pedig végképp nem szeretnénk, hogy a mi hibánkból legyen Kriszti arca hétvégén teljesen összeszúrkálva... még a mai nap folyamán kárpótoljuk L-t egy vadonatúj, nullkilométeres, lézercélkövetős, odavisszajátszós nyeles pengehalommal :tapsvihar:
 
update: a dzsilett, a filipsz és a braun sajtosztálya is megdöbbenve hallotta a híreket, és azonnal önzetlen felajánlások tömkelege érkezett szerkesztőségünkbe. Sajnos ez úton is értesítenénk őket, hogy bár nagyon köszönjük nagylelkűségüket, azt sajnos nem áll módunkban elfogadni. Ami történt megtörtént, a mi hibánkból történt, nekünk kell jóvátennünk.
 
TeTeddLe!

Szerző: toga

1 komment

Címkék: thököly17

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kormi333 2009.04.30. 15:23:18

Nyugi L, megyünk este a Tesco-ba és veszünk neked egyet, ..., a legolcsóbbat! ;)
süti beállítások módosítása