Blogol az egész világ!

2009.04.25. 21:53

Hellómi?!

Itt vagyunk! Elindultunk!

Pont egy blog? Már csak ez hiányzott... hallom a gondolatokat! :) Ugyan miért ne? Manapság már egy toitoi wc-nek is lehetne blog-ja, miért pont nekünk ne legyen? Én meg ráérem és összepattintottam egy kezdetlegeset. 21. század, hahó! :)

Szóval a blog ötletét az eheti levéláradat adta elsősorban... be kell lássuk, hogy ahhoz, hogy egy ekkora csapat írott formában megbeszélhessen valamit, a levelezés már nem célratörő megoldás. Senki sem szeret túlságosan levelet írogatni, utálja ha telik a postafiókja, és nem győzi nyomogni a Del gombot a sok spam-en :)

Ezzel szemben egy blog bejegyzéshez hozzászólni sokkal könnyebb, csak egy böngésző kell hozzá. A témák nem folynak össze, minden nagyon jól elkülöníthető... arról nem is beszélve mennyivel több lehetőséget, és egy remek felületet ad a kibontakozni vágyó, írói vénával rendelkező listatagok számára. Itt írhatunk buliajánlókat, pletykákat, fodrásztippeket, jöhetnek a tanúlságos történetek, ki-kivel randizott a héten, milyen filmet ne nézzetek meg soha... és még sorolhatnám! Az oldal életképessége csak rajtatok múlik! ;)

Úgyhogy itt vagyunk! Mindenki jól jegyezze meg a címet, adja a könyvjelzőkhöz, és térjen vissza minél gyakrabban!

Írásra és kommentelésre fel!

 

Szerző: toga

1 komment

Címkék: news

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása