Filmológia. Mentünk, láttuk, jóvót!
 Ha már eszembe jutott, hogy mozibeszámolót írjak, akkor olvassátok :)
 
 
Hétfő este @ thököly17: érezhetően itt valami készül... Hunor, Szabi és Toga 24" fullhd-ben nézi a transformers-t, utána pedig még a dvd extralemeze is előkerült. Naná, hogy azért, mert másnap van a Transformers: A bukottak bosszúja premierje itthon.
Kedd: a jegyek már egy hete a virtuális zsebünkben, úgyhogy Huncival irány a MomPark, este 10órás vetítésre.
(asszem azt már említettem, hogy mekkora tré, hogy egész pesten csak a itt lehet a sikerfilmeket feliratos verzióban meglesni... akkor most megint megjegyzem)
Moziban akkora sor volt a pultoknál, hogy a szertartásszerű popcorn+kóla kombót most kihagytuk, és beültünk a terembe. Én az idejét sem tudom már, mikor voltam moziban ennyi ember között... jade! a Madagaszkár2 premier napján :) szinte csak az első pár meredtnyakú sorban nem ület.
Az első (pozitív) dolog ami feltűnt, hogy este 10kor már nem stresszelik a népet 10 trailerrel, mindössze 2 filmet promóztak aztán helló... mondjuk érthető is, ha egy 2,5 órás film van még terítéken :)
 
Hogy milyen a film? Látványra beszabehu!!! De ezt mondjuk már előre tudhattuk :) Igyekeztek mindenben felülmúlni az első részt, többé-kevésbé ez sikerült is Michael Bay-nek. Rengeteg az új Autobot és Álca (hogy mennyire képregényhű, arról nem tudok mit mondani, ahhoz nem értek), és van gigantikus gonosz álca is. A történet eléggé langyira sikerült. Sam egyetemre megy, már első nap bekattan, aztán irány nemzetaranyásat meg indianajones-osat játszani, és konzervdobozokat bezúzni. Az elején Witwicky anyuka faszságaitól már keményen markoltam a karfát, de aztán túllendültünk a mammeron hálisten. Ami még zavart/idegesített/sokvolt az a sok kicsi háztartási  robot és társaik, nameg néha már az ikrek is, és hogy egy ember sokkoló után fél perccel már rohanni is képes. 
 
Na de hogy ne csak negatívkodjak, nagyon jól kidolgozottak a harcok, és a telibe mutatott robot-robot csatákért plusz pont, valamint nagyon fasza, jól eltalált a vén Röptűz karaktere. Végre jelentős szerepe van a katonaságnak is, nem csak asszisztálnak a dolgokhoz. És az előző részhez képest sokkal több poént gyúrtak bele a filmbe. 
 
Ennél mélyebb elemzést olvassatok filmes weblapokon, ez itt csak az én szubjektív véleményem. Ami viszont fix, eszébe se jusson ezt senkinek cam-xvid verzióban nézni... minimum hd, de én ajánlom a mozit! Az ilyen 95%-ban látványra és 5% történetre készült filmnél ez evidens :)
 
Bónusz: Megan fox (11/10)
 
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása